8.9. – Bralni klub

8 septembra, 2022 17:00

Pri nas

Potočnikova 8, 1000 Ljubljana

Prijavi se

O bralnem klubu

  • Bralni klub je namenjen vsem ženam, ki rade beremo, pa si želimo naša spoznanja in misli še s kom podeliti. Namenjen je ženam, ki rade berejo in pri tem potrebujejo malo spodbude. Namenjen pa je tudi vsem tistim ženam, ki imajo rade knjige, še niso brale, pa bi rade začele. Skratka, bralni klub je namenjen vsem ljubiteljicam knjig. Udeleženke, ki imate še dojene otroke, lahko svojega otročka pripeljete s seboj, drugače pa je bralni klub namenjen trenutku oddiha za nas, stran od vsakodnevnih skrbi in obveznosti.

    V drugem delu pa se mamice povežemo med sabo čez pogovor ob podani temi, ki vedno naslavlja en vidik odnosa med mamo in otrokom.

Pričetek: četrtek 8. september od 17:00 – 18:30/19:00
in potem vsake 14 dni

Bralni klub poteka v nežnem ambientu, v Ljubljani, ob toplem čaju in kavi, kramljanju in medsebojnem spoštovanju različnosti mnenj.

Odmik na Krasu pogovorni krog

Knjige, ki se berejo, so vedno na temo ženskosti, gradnje osebnosti, tudi materinstva, lahko pa kdaj na osebno pobudo na povsem drugo temo, kar je v tistem hipu stvar dogovora med udeleženkami kluba. V bralni klub sprejmem največ 6 udeleženk.

 

Klub se srečuje enkrat na dva tedna, od srečanja do srečanja se prebere eno poglavje knjige in na naslednjem srečanju naša občutja in spoznanja podelimo. Ko je ena knjiga zaključena, se skupaj dogovorimo o naslednjem knjižnem izboru.

CENA: 10€/ srečanje

PRIJAVE IN INFORMACIJE: simone@roditiznasmehom.com

OMEJENO ŠTEVILO ČLANIC: do 6

8.9. – Bralni klub

8 septembra, 2022 17:00

Pri nas

Potočnikova 8, 1000 Ljubljana

Prijavi se