3.2. – Enodnevni Odmik za mamice

3 februarja, 2024 9:30

Ljubljana

65-95€ (odvisno od števila udeleženk)

Prijavi se

O enodnevnem odmiku

  • Na celodnevnem Odmiku je poskrbljeno za vsa naša čutila, torej za telo, za dušo in za duha. Osebno pripravim 2 do 3 tematske nagovore, po katerih se razdelimo v manjše skupine in podelimo naše misli in občutja na podano temo. Tema pogovora je vedno ena za žensko dušo in druga za mamino dušo, saj smo vse tako ženske kot mame. Na delavnicah imamo vedno tudi posebne goste.

    Tukaj si lahko ogledaš slike z dogodka.

Sobota, 3. februar

Odmik bo potekal v Ljubljani od 9:30 do 18:00.

VKLJUČENO: Hrana in pijača

PRINESITE:

Odmik na Krasu pogovorni krog

Lokacija celodnevne delavnice je ponavadi nekje v naravi, stran od urbanih središč, kjer lahko začutimo naravo in lažje stopimo v stik same s sabo. To je tudi namen te delavnice, da imamo možnost se za en dan umakniti stran od vsakodnevnega vrveža in skrbi in se pustiti razvajati. Kadar imamo odmik v Ljubljani, imamo za ta namen pripravljene lepe in prijetne prostore, kjer se lahko sprostimo.

CENA TEČAJA: 65-95€ (odvisno od števila udeleženk)

PRIJAVE IN INFORMACIJE: simone@roditiznasmehom.com

OMEJENO ŠTEVILO TEČAJNIC: do 10

Enodnevni odmik
VEČ:

V letu 2021 sem pričela z novo obliko enodnevne, a celodnevne delavnice za mamice. Na taki celodnevni delavnici je poskrbljeno za vsa naša čutila, torej za telo, za dušo in za duha. Osebno pripravim 2 do 3 tematske nagovore, po katerih se razdelimo v manjše skupine in podelimo naše misli in občutja na podano temo. Tema pogovora je vedno ena za žensko dušo in druga za mamino dušo, saj smo vse tako ženske kot mame. Na delavnico vsakič povabim tudi posebno gostjo, ki vodi tretjo delavnico, v aprilu 2021 je to bila kraniosakralna terapevtka Tita Tušar, v mesecu juniju 2021 pa je to biologinja in zeliščarka Ana Leskovšek.

 

Ta gostja pove nekaj o svojem delu in tudi koristih za naše žensko zdravje. Tita Tušar tekom celodnevne delavnice ponudi tudi možnost individualne kraniosakralne terapije, medtem ko nam zeliščarka Ana Leskovšek ponudi recepte za pripravo čajev in drugih zdravilnih pripravkov za žensko nego in zdravje.

Vsak enodnevni Odmik vedno tudi ponudi z eno kreativno delavnico, da osvobodimo duha in poleti naša ustvarjalnost. Taka delavnica je npr. peka pice v krušni peči in izdelovane sivkinih palčk za odišavljanje perila. Pripravljale bomo še čajne mešanice, mešanice za parne kopeli in še marsikaj.

 

Tudi za naša telesa je poskrbljeno, saj nam hrano pripravijo na domačiji, kjer se delavnica odvija ali pa zaprosimo kakšno kmečko ženo iz različnih aktivov kmečkih žena, da nam pripravi okusno in domačo hrano. Pri prehrani vedno tudi mislimo in upoštevamo različne dietne omejitve.

Enodnevni odmik na Krasu
3.2. – Enodnevni Odmik za mamice

3 februarja, 2024 9:30

Ljubljana

65-95€ (odvisno od števila udeleženk)

Prijavi se