Spinning Babies Delavnica (individualno)

120€ /par

Prijavi se

O delavnici

  • Kako doseči uravnoteženost medenice in vseh mehkih tkiv v njej, da se otroček pravilno namesti, da si bistveno olajšate in skrajšate porod in zmanjšate možnosti zapletov, preprečite možen carski rez, vakuumski iztis, epiziotomijo in še druge neprijetnosti se boste naučile s pomočjo vaj po metodi Spinning Babies.

Individualno, po dogovoru – 3h

Lokacija po dogovoru.

VKLJUČENO: 3h delavnica vaj po metodi Spinning Babies

PRINESITE:

Spinning Babies delavnice

Ta metoda vas nauči pravilne uporabe lastnega telesa, da postane in ostane sproščeno in ravno prav udobno za optimalen položaj vašega otročka. Po metodi Spinning Babies do lažjega poroda!

CENA DELAVNICE: 120 € /par

PRIJAVE IN INFORMACIJE: simone@roditiznasmehom.com

VEČ:

Ste kdaj pomislile, koliko prostora je v vaši trebušni votlini in če je ta prostor dovolj udoben za dojenčka, ki raste v vas? Je vaš trebušni prostor udoben dovolj, da se dojenček lahko namesti v karseda optimalen položaj za porod? Ali pa je morda vaša trebušna votlina »preveč« udobna in vaš otroček dobesedno kozolce prevrača prav do konca nosečnosti? Ja, trebušček mora biti ravno prav udoben, da se otroček optimalno namesti, predvsem pa mora biti uravnotežen. To pomeni, da vezi niso zategnjene, da so mišice sproščene, da je maternica lepo vpeta v vseh 14 okoliških vezi in ne vleče preveč na eno stran ali na drugo, ker s tem tudi otročka vleče sabo. Posledica je možna težja otrokova vstava.

 

 

V času nosečnosti torej ni primerno težko fizično delati, se izpostavljati dolgim stresnim situacijam kot je tudi dolg delavnik, predolge in številne vožnje z avtomobilom, nošenje visokih pet in še marsikaj. Niso primerne zahtevnejše fizične aktivnosti, niti športne kot so npr. tek, smučanje, vožnja s kolesom, pilates, maratonski sprehodi, hoja v hribe. Zelo primerno pa je lahkotno plavanje, lahkotni sprehodi, vse sproščujoče aktivnosti. Po pravilu: dokler ne krepimo mišic, ampak samo raztezamo in sproščamo. Torej, ne sledimo svetovnemu trendu, da smo fit nosečnice, ker ravno ta »fit« preverjeno povzroča obilo težav na porodu. Biti fit v nosečnosti pomeni biti sproščena, lahkotna, gibljiva in raztegnjena nosečnica.

 

 

Ste vedele, da ni dovolj le to, da je otrok obrnjen z glavo navzdol? Ja, ta glava mora tudi gledati v pravo smer, se z bradico nasloniti na prsni koš in lepo zarotirati v vhod vaše medenice. Kako vse to doseči, uravnoteženost medenice in vseh mehkih tkiv v njej, da se otroček pravilno namesti, da si bistveno olajšate in skrajšate porod in zmanjšate možnosti zapletov, preprečite možen carski rez, vakuumski iztis, epiziotomijo in še druge neprijetnosti se boste naučile s pomočjo vaj po metodi Spinning Babies.

Spinning Babies Delavnica (individualno)

120€ /par

Prijavi se