Pogoji uporabe

Splošno

Z osebnimi podatki, zbranimi preko spletnega mesta roditiznasmehom.com, v celoti upravljamo v podjetju RODITI Z NASMEHOM, svetovanje, izobraževanje in prevajanje, Simone Kindermann s.p (v nadaljnem besedilu upravljavec). Upravljavec s podatki upravlja v skladu z veljavnim Zakonom o varstvu podatkov in določili Uredbe o varstvu posameznikov pri obdelavi osebnih podatkov in o prostem pretoku takih podatkov – GDPR (Uredba (EU) 2016/679 Evropskega parlamenta in Sveta z dne 27. aprila 2016).

Ta izjava o zasebnosti velja za spletno mesto roditiznasmehom.com. Z uporabo spletnega mesta roditiznasmehom.com soglašate z načini uporabe podatkov, ki so opisani v tej izjavi.

Zbiranje osebnih podatkov

Upravljavec zbira na spletnem mestu naslednje podatke o vas:
• E-mail
• Naslov IP

Uporaba osebnih podatkov

Upravljavec zbira podatke na spletni strani z namenom zagotoviti pravilno delovanje spletnega mesta ter nudenje zahtevanih storitev. Upravljavec lahko uporabi vaše podatke tudi za naslednje namene:

• Internih tržnih raziskav,
• obveščanja strank o novostih na spletni strani,
obveščanja strank o novostih, ki se tičejo storitev, ki jih roditiznasmehom.com nudi.

Čas hranjenja osebnih podatkov

Osebne podatke uporabnikov hranimo ves čas dokler so registrirani in aktivni na našem portalu. Uporabniški račun je aktiven največ 12 mesecev od dneva vaše zadnje prijave v sistem. Če v tem času ne opravite nobene prijave v sistem, po poteku 12 mesecev vaš uporabniški račun deaktiviramo, podatke pa izbrišemo v celoti. Za uporabnike, ki se registrirajo na naši spletni strani, shranjujemo tudi osebne podatke, ki jih zagotavljajo v svojem uporabniškem profilu. Vsi uporabniki si lahko kadar koli ogledujejo, urejajo ali izbrišejo svoje osebne podatke (razen če ne morejo spremeniti uporabniškega imena).

Varovanje osebnih podatkov

Upravljavec se zavezuje, da bo vaše osebne podatke varoval v skladu z Zakonom o varstvu zasebnih podatkov. Vaši podatki se bodo uporabljali samo za interne namene in ne bodo posredovani tretjim osebam.

Osebni podatki se hranijo le toliko časa, dokler bo to potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili obdelovani. Upravljavec se zavezuje, da bo zaščitil zasebnost uporabnikov v skladu z zakonodajo. Zavarovanje osebnih podatkov uporabnikov obsega organizacijske, tehnične in logično – tehnične postopke ter ukrepe, s katerimi se varujejo osebni podatki, preprečuje slučajno ali namerno nepooblaščeno uničevanje podatkov, njihovo spremembo, posredovanje tretjim osebam ali izgubo ter nepooblaščeno obdelavo teh podatkov. Vsi podatki so shranjeni na zaščitenih strežnikih, ki so v varovanih prostorih.

Pravice uporabnika do osebnih podatkov

Če imate na tej spletni strani račun lahko zahtevate, da prejmete izvoženo datoteko osebnih podatkov, ki jih imamo o vas, vključno s podatki, ki ste nam jih posredovali. Prav tako lahko zahtevate, da izbrišemo vse osebne podatke, ki jih imamo o vas. To ne vključuje podatkov, ki jih moramo hraniti v administrativne, pravne ali varnostne namene.

Uporaba piškotkov (ang. Cookies)

Piškotki so besedilne datoteke, ki jih na vaš računalnik naloži spletni strežnik. Piškotki ne vsebujejo nobenih podatkov s katerimi bi lahko ugotovili vašo identiteto. S pomočjo piškotkov strežnik ve, da ste se vrnili na spletno stran, kar lahko s pridom izkoristimo za prilagoditev spletnega mesta uporabniku.

Večina brskalnikov piškotke samodejno sprejema, če jih ne želite sprejemati ali pa želite, da ste obveščeni preden se piškotek naloži na vaš računalnik lahko to določite v nastavitvah brskalnika.