September – Skupina Odmik za mamice

Pri nas

Potočnikova 8, 1000 Ljubljana

216-240€

Prijavi se
Skupina čustveni odmik za mamice se prične jeseni. Za obvestilo o pričetku in zagotovitev mesta se lahko pred prijavite.

O skupini

  • Je zaključena skupina mamic, ki se srečujejo na 14 dni in sicer 8 krat. To ni terapevtska skupina, ampak pogovorna skupina, kjer so teme v naprej določene z moje strani iz izključno iz čustvenega življenja novopečene mamice.

Pričetek: Jesen 2022

Tečaj bo potekal v Ljubljani8 srečanj – vsake 14 dni, vedno od 10:00 do 12:00.

VKLJUČENO: čaj, kava, piškoti, ipd.

Odmik za mamice

Rojevanje nove identitete, spopadanje z neštetimi novimi odgovornostmi in skrbmi zna biti sila naporno in pogosto se pojavijo občutki, ki jih moramo nekje z nekom podeliti. Nekje, kjer je varno in smo razumljene. In s potrditvijo, da smo povsem normalne. Taka skupina deluje tudi preventivno v smislu odganjanja in otepanja poporodnih čustvenih turbulenc. V tej skupini vlada spoštovanje do drugačnosti in različnih mnenj, ni replik in kritiziranja, je podeljevanje in sočutje. Kot šopek, ki je poln različnih cvetlic, a skupaj tvorijo lepo in ubrano celoto.

 

Srečanje poteka intimno, diskretno, v zaprti in majhni skupini mamic z dojenčki, kjer jih lahko nahranijo in previjejo, odložijo in so v miru. Pa tudi kakšno kavo, pa piškote si postrežemo.

 

Udeleženke pravijo, da jim je skupina pomenila varno zatočišče enako-mislečih in enako-trpečih mamic, da so lahko bile sproščene in hkrati delale na sebi, da jim je druženje ogromno pomenilo, da se niso obremenjevale, kaj katera misli, skratka… odzivi so polni optimizma, veselja do osebnega napredka in sklepanja novih poznanstev. Pomembno jim je, kar vsako leto ugotavljam, da ima skupina vebno iste članice, da medsebojno zaupanje in varnost lahko raste.

CENA:  30€/srečanje = 240€

– ob enkratnem plačilu celotnega aranžmaja 240€ ti priznam 10% popust, kar znese 216€

– lahko se plača tudi v dveh obrokih: prvi obrok (120€) pred začetkom srečanj in drugi obrok ob 4. srečanju

PRIJAVE IN INFORMACIJE: simone@roditiznasmehom.com

OMEJENO ŠTEVILO: do 7

VEČ: Opis skupine najdete tudi na tej povezavi
September – Skupina Odmik za mamice

Pri nas

Potočnikova 8, 1000 Ljubljana

216-240€

Prijavi se